Verzamelen

Door het inzamelen van lege cartridges en mobiele telefoons werken wij aan een beter milieu. De materialen van de lege cartridges en mobieltjes worden hergebruikt. Dit is veel minder milieubelastend dan het opnieuw winnen van de grondstoffen.

Het levert veel geld op

Behalve dat het inzamelen goed is voor het milieu, levert het ook geld op. Onze vergoedingen kunt u vinden onder "vergoedingen". Dit zijn altijd de actuele vergoedingen. Oude mobiele telefoons leveren gemiddeld zo € 6,25 op. Voor telefoons die niet werkend zijn of niet op onze vergoedingenlijst staan geven wij u een standaardvergoeding van € 0,25 per stuk (gemiddeld € 3,75 per kilo!).

Let u er ook dat de telefoons niet meer voorzien zijn van een toegangscode. Deze telefoons kunnen namelijk niet vergoed worden i.v.m. de blokkering.

Voor hervulde of beschadigde cartridges kunnen wij geen vergoeding verlenen. Voor het inzamelen van lege cartridges en mobiele telefoons hebben wij speciale inzameldozen. Deze kunt u opvragen via de telefoon of e-mail. Ook beschikken wij over promotiemateriaal om u te helpen met het inzamelen.

Het is verstandig om de mobiele telefoons in een plastic zakje te doen. Zo kan er geen inkt van de lege cartridges op de telefoons lekken.

Let op! Onze minimale inzendwaarde is 20 euro conform de vergoedingenlijst.