Verzenden

Voor het versturen van een doos lege cartridges en mobieltjes hoeft u geen verzendkosten te betalen. Er zijn een aantal dingen waar op gelet moet worden bij het inpakken en opsturen van de dozen. We noemen ze hier puntsgewijs.

Hoe levert u in?

  • Let op! Het is niet de bedoeling dat u slechts 1 cartridge naar ons antwoordnummer toestuurt. De minimale inzendwaarde is 20 euro conform de vergoedingenlijst.
  • De lege cartridges en mobiele telefoons mogen in iedere willekeurige stevige doos worden verzonden.
  • Het is belangrijk dat de lege cartridges en mobieltjes niet kunnen verschuiven. Zo voorkomt u beschadiging tijdens het transport.
  • Lekkende cartridges kunt u een plastic tasje verpakken, om beschadiging/vervuiling van de doos en overige cartridges en mobieltjes te voorkomen.
  • De doos mag maximaal 30 kilo wegen.
  • Als u meerdere dozen gebruikt, is het handig om de buitenkant van de dozen te nummeren. (Bijv.: 1 van 3, 2 van 3 en 3 van 3.)
  • Wilt u in iedere doos een briefje stoppen met daarop uw naam, adres, woonplaats, bank- of gironummer, e-mailadres en telefoonnummer.

Als het om één doos gaat kunt u bij ons naar ons gratis antwoordnummer informeren!

Bewaar alstublieft het afleveringsbewijs goed. Hierop staat een belangrijke code. Als u bent vergeten uw adresgegevens door te geven, kunt u contact met ons opnemen. Door middel van de code kunnen wij uw zending achterhalen.

Heeft u 2 of meer dozen: Neemt u dan contact met ons op via de e-mail met hierin uw N.A.W-gegevens, het aantal dozen dat u wilt laten ophalen en de datum waarop de dozen kunnen worden opgehaald. (U kunt helaas geen dagdeel opgeven.) Houdt u er rekening mee dat er op de afhaaldatum iemand aanwezig moet zijn om de dozen te overhandigen aan de chauffeur van DHL.